آموزش و طرز تهیه شیرینی گردویی

آموزش و طرز تهیه شیرینی گردویی مخصوص
مواد لازم:


مواد لازم:

250 گرم گردوي چرخ كرده
6-5 عدد سفيده تخم مرغ
400 گرم شكر
نصف قاشق چايخوري جوهرليمو
يك سوم قاشق چايخوري وانيل
يك سوم فنجان آرد گندم يا آرد برنج يا آرد ذرت
100 گرم بيسكويت پودر شده
طرز تهيه:
در ظرف گودي سفيده تخم مرغ ها، شكر، پودر بيسكويت و آرد برنج يا آرد ذرت را مخلوط كرده و اين مايع را 3 تا 4 بار از چرخ گوشت رد مي كنيم تا مايع شيريني كشدار شود. بعد آن را در قابلمه ريخته، روي حرارت ملايم اجاق قرار مي دهيم و مرتب به هم مي زنيم تا مايع داغ شود. جوهرليمو را در يك قاشق سوپخوري آب جوش حل كرده، به مايع شيريني اضافه مي كنيم . ظرف را از روي حرارت برمي داريم و كمي سفيده تخم مرغ روي آن مي ريزيم تا سطح آن خشك نشود و مايع خنك شود.
بعد وانيل را به آن اضافه مي كنيم و آن را به هم مي زنيم. در كف سيني فركاغذ روغني قرار مي دهيم و مايع شيريني را در قيف با ماسوره ساده مي ريزيم و با كمي فاصله روي كاغذ مي ريزيم و در فر ملايم ،250 درجه قرار مي دهيم تا به مدت 15-20 دقيقه بپزد.
چند نكته ضروري:
1- پخت اين شيريني نياز به تجربه و دقت كافي دارد.
2- وقتي مايع را چرخ مي كنيد، اگر خمير سفت بود، مي توانيد يك تا 2 عدد سفيده به آن اضافه كنيد تا خمير شيريني شل شود.
3- سعي كنيد در مرحله اول 3 تا 4 عدد شيريني را در فر بپزيد، اگر شيريني بيش از اندازه پهن شد، مقدار شيريني آن زياد بوده است. بنابراين مقداري آرد برنج يا ذرت اضافه كنيد و يا اگر شيريني به كاغذ چسبيد، شيريني آن كم بوده و خمير كمي شل مي باشد.


نظرات

پست‌های معروف از این وبلاگ

دانلود فیلم ایرانی شرایط +18

همبستگی جهانی مردم هزاره