آموزش و طرز تهیه شیرینی گردویی
آموزش و طرز تهیه شیرینی گردویی مخصوص
مواد لازم:
مواد لازم:
مواد لازم:
250 گرم | گردوي چرخ كرده |
6-5 عدد | سفيده تخم مرغ |
400 گرم | شكر |
نصف قاشق چايخوري | جوهرليمو |
يك سوم قاشق چايخوري | وانيل |
يك سوم فنجان | آرد گندم يا آرد برنج يا آرد ذرت |
100 گرم | بيسكويت پودر شده |
طرز تهيه:
در ظرف گودي سفيده تخم مرغ ها، شكر، پودر بيسكويت و آرد برنج يا آرد ذرت را مخلوط كرده و اين مايع را 3 تا 4 بار از چرخ گوشت رد مي كنيم تا مايع شيريني كشدار شود. بعد آن را در قابلمه ريخته، روي حرارت ملايم اجاق قرار مي دهيم و مرتب به هم مي زنيم تا مايع داغ شود. جوهرليمو را در يك قاشق سوپخوري آب جوش حل كرده، به مايع شيريني اضافه مي كنيم . ظرف را از روي حرارت برمي داريم و كمي سفيده تخم مرغ روي آن مي ريزيم تا سطح آن خشك نشود و مايع خنك شود.
بعد وانيل را به آن اضافه مي كنيم و آن را به هم مي زنيم. در كف سيني فركاغذ روغني قرار مي دهيم و مايع شيريني را در قيف با ماسوره ساده مي ريزيم و با كمي فاصله روي كاغذ مي ريزيم و در فر ملايم ،250 درجه قرار مي دهيم تا به مدت 15-20 دقيقه بپزد.
چند نكته ضروري:
1- پخت اين شيريني نياز به تجربه و دقت كافي دارد.
2- وقتي مايع را چرخ مي كنيد، اگر خمير سفت بود، مي توانيد يك تا 2 عدد سفيده به آن اضافه كنيد تا خمير شيريني شل شود.
3- سعي كنيد در مرحله اول 3 تا 4 عدد شيريني را در فر بپزيد، اگر شيريني بيش از اندازه پهن شد، مقدار شيريني آن زياد بوده است. بنابراين مقداري آرد برنج يا ذرت اضافه كنيد و يا اگر شيريني به كاغذ چسبيد، شيريني آن كم بوده و خمير كمي شل مي باشد.
نظرات