تلبود جدید

این هم از اجناسی که این هفته حراج شده اند . خریدن این وسایل را به شما پیشنهاد میکنم .
موبایل اچ تی سی هیرو در حال حاضر بهترین قیمت را دارد. فقط 3000 کرون که بسیار مناسب است به نسبت امکانات و کارایی

HTCHEROBROWN
HTC Hero
Brun touch-telefon med mange muligheter for å personifisere og oppdage intuitive opplevelser.
HTC Hero har HTC Sense som er en intuitiv opplevelse bygd opp på tre prinsipper - gjør den min, hold kontakten og opplev det uventede. Istedet for å gjemme innhold under lag av menyer lar HTC Hero deg plassere en rekke innretninger direkte på skjermen. Innretningene kan personaliseres med forskjellige design og størrelser. Du kan velge mellom diverse scener slik at du kan ha ett oppsett for helgene og et annet for når du f.eks skal ut å reise. Du kan enkelt holde kontakten med venner og familie med en rekke kommunikasjonsalternativer. Sjekk oppdateringer fra sosiale nettverk og se bilder som venner har lastet opp for deling. Så gjenstår det bare å oppleve det uventede...
2 995

 و این هم یک لپ تاپ با مارک دل و قیمت نسبتاً خوب 4444 کرون

Dell Inspiron 1545

INS15457077
Dell Inspiron 1545
15,6" bærbar PC med ATI med 512 MB dedikert minne, Intel Pentium T4400-prosessor, 4 GB-minne og en lagringskapasitet på 500 GB.
Dells Inspiron-serie er designet med både kraft og pris for øyet. En annvendelig maskin med gode tilkoblingsmuligheter og grafikkløsning fra ATI med 512 MB dedikert minne. Har nok kraft til enkle og mer avanserte grafiske applikasjoner som du behøver i ditt dagligdagse virke. Den 500 GB-store lagringsplassen gir deg frihet til å selv velge hvilke filer som skal slettes og hva som skal lagres. 15,6"-skjermen er laget i det filmvennlige 16:9-formatet, slik at du slipper å måtte kompromissere med andre formater. Overfør filer hurtig og uten kabel gjennom 7-i-1-kortleser fra mobiltelefon, MP3-spiller eller kamera.

نظرات

پست‌های معروف از این وبلاگ

دانلود فیلم ایرانی شرایط +18