بلوتوث‌هایتان را خاموش كنید

به گزارش جام جم آنلاین؛ شما در خطرید؛ خطری كه بنیان خانواده‌تان را متزلزل می‌كند؛ خطری كه شما یا بستگانتان را تا مرز خشم، جنون، ارتكاب قتل یا خودكشی می‌برد؛ خطری كه آبرویتان را به باد می‌دهد و انگشت‌نمایتان می‌كند تا خاص و عام برای عبرت هم مثال‌تان بزنند و بگویند: "بیچاره، همه اطلاعات گوشی‌اش را دزدیده‌اند، حتی عكس‌های خصوصی‌اش را."



تصاویر استفاده شده در این مطلب تزئینی است

آنچه در این گزارش می‌خوانید، یك تجربه خطرناك است كه برای دركش، باید موبایلتان را كاملا از هر نوع شماره، عكس، فیلم و پیامك خالی كنید و قید شماره تلفن‌تان را هم برای همیشه بزنید، تا وارد روندی شوید كه نشانتان دهد هكر‌ها چگونه به فایل‌های خصوصی دیگران از طریق گوشی تلفن همراهشان، چوب حراج می‌زنند، اما اگر شما هم از خطر كردن می‌ترسید، پس ماجراجویی را به خبرنگار "جام‌جم" واگذار كنید تا ماجرای آشنایی كوتاه با یكی از هكرهای تلفن همراه را برایتان بگوید: آشنایی من با این هكر، برنامه‌ریزی شده نبود، او با یك گوشی تلفن همراه در دستش كه صفحه نمایشی نسبتا بزرگی داشت، تكیه داده بود به میله سرد وسط مترو و عكس‌هایی را تماشا می‌كرد و لبخند می‌زد. وقتی متوجه شد نگاهم روی صفحه نمایش گوشی‌اش ثابت مانده است، اول سرگرمی محبوبش را پنهان كرد اما طولانی بودن مسیرمان، باعث شد یخ‌ها آرام‌آرام آب شوند ...


روی صفحه نمایشگر تلفن همراه او، عكس زنی جوان و بی‌حجاب بود كه شباهت زیادی به بانوی محجبه‌ای در همان واگن داشت!

"چه بامزه ! این عكس موبایلتان، كاملا شبیه آن خانمی است كه آن طرف نشسته، این جور تصادف‌ها خیلی كم پیش می‌یاد!"

این شروع گپ و گفت ما بود، ناشناس كم سن و سال از ته دل خندید و گفت: "هیس! خب این عكس همونه! موبایلش را هك كردم. تازه عكس‌های بیشتر هم هست! ببین!"



خانم الف (خودش دلش می‌خواست به این نام خوانده شود) به من یاد داد كه اگر بلوتوث كسی روشن باشد یك هكر براحتی می‌تواند همه اطلاعات گوشی او را از شماره تلفن‌ها گرفته تا عكس‌ها و پوشه‌های شخصی صاحب گوشی، بدزدد.

او گفت: "هر روز مسیری طولانی را در مترو انتخاب می‌كنم تا برای سرگرم شدن، اطلاعات موبایل‌های مردم را بخوانم. هر روز بالاخره كسی پیدا می‌شود كه بلوتوثش را روشن بگذارد. هدفم از این كار فقط سرگرمی است و قصد اخاذی ندارم."

الف، تعریف كرد كه مردم معمولا برای ردوبدل كردن فایل‌های صوتی و غیره با هم، سیستم بلوتوث تلفن همراهشان را در مترو روشن می‌كنند و اگر تلفن همراه كسی مجهز به برخی نرم‌افزارهای ویژه هك باشد، در چند ثانیه می‌تواند از طریق ارسال بلوتوث، وارد تلفن همراه قربانی شود. الف معتقد است: "وقتی بلوتوث گوشی تلفن همراه كسی روشن باشد، یا هكر است! یا قربانی!"



اما هك كردن تلفن همراه با بلوتوث، تنها تخصص الف نبود، او حتی می‌دانست چطور باید در نقش دختری نگران كه شارژ گوشی‌اش تمام شده است، گوشی همراه دیگران را برای تماسی فوری با مادر بیمار خیالی‌اش برای چند دقیقه امانت بگیرد و كدی را وارد كند كه از طریق آن، هزینه همه مكالمات تلفنی‌اش به حساب آنها نوشته شود!

او توضیح داد : "با اس ام اس هم می‌شود تلفن را هك كرد اما هنوز این یك فقره را یاد نگرفته‌ام." تاكنون كسی از الف شكایت نكرده است، او هیچ سابقه كیفری ندارد و اعتقاد دارد وعده برخورد با هكرهای گوشی‌های همراه فقط یك بلوف پلیسی است.




بنابراین بلوتوث‌ها خاموش !

بدلیل اینکه در مکان های شلوغ و در مواقع غیرضروری؛
امکان سوء استفاده هکرهای موبایل از اطلاعات موبایل شما بوجود نیاید.

نظرات

پست‌های معروف از این وبلاگ

دانلود فیلم ایرانی شرایط +18