فایزه اشرف پیدا شد ولی بی جان

Faiza funnet drept
Drepte for penger
En 25 år gammel mann er siktet for drapet på Faiza Ashraf. Han skal ha bortført kvinnen for å få penger
En 28 år gammel drosjesjåfør er siktet for å ha bestilt bortføringen. Han skal ha presset 25-åringen til å utføre drapet.

25-åringen skal ha blitt lovet 100.000 kroner for oppdraget. Det skriver avisa Dagbladet. Men planen var ikke å drepe kvinnen. Kidnappingen skulle ende med at ryktet hennes ble ødelagt. Men noe skal ha gått galt underveis. 25-åringen er siktet for overlagt drap.

– Han sier at han tok livet hennes. Men han sier ikke at han drepte med overlegg, sier Peder Morset. Han er mannens forsvarer. Overlegg betyr at drapet var planlagt og gjort med vilje.

25-åringen skal ha forklart at drosjesjåføren truet med å skade en person han kjente godt. Drosjesjåføren nekter å ha noe med drapet å gjøre. Men han har godtatt fire ukers fengsling. Den første uken får han ikke treffe noen. Han får heller ikke lese avisa.

Politiet skal ha observasjoner og bevis som knytter de to mennene sammen.

Familien til Faiza håpte lenge at hun skulle bli funnet i live. Men hun ble funnet drept onsdag kveld. Hun lå nedgravd i et turområde på Solli i Asker. Den drepte kvinnen ble funnet et godt stykke inn i skogen. Det var like ved en populær skiløype. vg
فایزه اشرف پس از 3 هفته پیدا شد . ولی کشته شده و بی جان.
پلیس توانست پس از 3 هفته جستجو شب پنجشنبه 25 فبروری جسد او را پیدا کند.
پلیس میگوید که این دختر هنگامی که میخواسته سر کار برود ربوده شده است.همچنین پلیس فردی را که متهم هست به ربودن وکشتن فایزه را دستگیر کرده است .

نظرات

پست‌های معروف از این وبلاگ

دانلود فیلم ایرانی شرایط +18