کاخ سفید: باراک اوباما مسیحی است

اوباما بیل برتون، معاون سخنگوی کاخ سفید تاکید کرده که رئیس جمهوری ایالات متحده مسیحی است. این در حالیست که بر اساس نظرسنجی موسسه پژوهشی پیو، تعداد فزاینده ای از مردم آمریکا به غلط فکر می کنند که آقای اوباما مسلمان است.
معاون سخنگوی کاخ سفید پنجشنبه (۱۹ اوت) در جمع خبرنگاران تاکید کرد: "واضح است که رئیس جمهوری مسیحی است. او هر روز نیایش می کند."
این سخنان واکنشی بود به نظرسنجی موسسه غیردولتی پیو که نتیجه آن حاکی از افزایش تعداد شهروندانی است که فکر می کنند باراک اوباما مسلمان است.
پدر کنیایی باراک اوباما که در کودکی او و مادرش را ترک کرد و به کنیا بازگشت، مسلمان بود.
اما خود وی در خانواده ای مسیحی بزرگ شده و بر پیروی از این آئین تاکید دارد، هرچند نام کامل او باراک حسین اوباماست.
پیو می گوید که در مجموع ۱۸ درصد افرادی که در نظرسنجی شرکت کرده اند گفته اند که باراک اوباما مسلمان است.
این در حالیست که در نظرسنجی مشابهی که این موسسه در مارس ۲۰۰۹ انجام داد، ۱۱ درصد از شرکت کنندگان فکر می کردند که آقای اوباما پیرو دین اسلام است.
جاشوا دوبویز، از مقام های کاخ سفید نیز به خبرگزاری فرانسه گفته است که باور غلط درباره دین رئیس جمهوری آمریکا را رقبای سیاسی او اشاعه کرده اند.
در مبارزات انتخاباتی سال ۲۰۰۸ آمریکا بعضی از محافظه کاران باراک اوباما را متهم می کردند که دین واقعی خود را پنهان می کند و به صرف اینکه پدرش مسلمان بوده او را مسلمان می دانستند. گروهی هم می گفتند که او سوسیالیست است.
رئیس جمهوری آمریکا که به حزب دموکرات وابسته است، همواره این اتهام ها را بی اساس دانسته است.
بر اساس تحقیقات پیو، ۳۴ درصد از افرادی که در نظرسنجی، خود را طرفدار حزب جمهوریخواه معرفی کرده اند، گفته اند که آقای اوباما مسلمان است.
از سوی دیگر، ۴۳ درصد نیز گفته اند که نمی دانند باراک اوباما پیرو چه دینی است.
این نظرسنجی پیش از این که آقای اوباما از احداث یک مرکزی اسلامی و مسجد در نزدیکی محل حملات ۱۱ سپتامبر حمایت کند، انجام شده است.
رئیس جمهوری آمریکا جمعه ۱۳ اوت طی نطقی در ضیافت افطار کاخ سفید ضمن دفاع از این طرح جنجالی، گفت که مسلمانان در آمریکا مانند هر گروه دیگری حق دارند که به دین خود عمل کنند.
او تاکید کرد که این آزادی شامل حق ساخت یک مرکز اسلامی و مسجدی در یک ملک خصوصی در بخش پائینی ناحیه منهتن نیویورک می شود.
طرح احداث این مرکز ۱۳ طبقه و مسجدی در حوالی محل ویرانه های برج های مرکز تجارت جهانی که در حملات ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ نابود شدند، به موضوعی جنجالی در آمریکا تبدیل شده است.
مخالفان می گویند که احداث این بنا در نزدیک محلی که "تندرویان مسلمان" هزاران آمریکایی را کشتند، بی معنی است و این کار را اهانت آمیز می دانند.
اما طرفداران احداث مسجد بر این باورند احداث این مرکز دینی حق مسلمانان است و چنین اقدامی به بهبود روابط پیروان ادیان مختلف کمک خواهد کرد.

نظرات

پست‌های معروف از این وبلاگ

دانلود فیلم ایرانی شرایط +18